Wie zijn wij?

Wij zijn Richard & Jolanda Wensink. Sinds juni 2012 wonen wij in Kampen aan de Orkestlaan in de waterrijke wijk de Maten. We hebben twee vrolijke, lieve en soms ondeugende zonen: Xander (2008) en Geert (2010). Samen vormen wij een hecht gezin, waarbinnen wij het belangrijk vinden dat mensen zich snel welkom voelen. Bij ons kun je jezelf zijn.

Richard

Naast mijn werk als service monteur ondersteun ik Jolanda in het begeleiden van de huisgenoten. Ik hou van gezelligheid en mag graag klussen. Eigenlijk ben ik altijd wel bezig met iets of voor iemand.

Jolanda

Ik ben z-verpleegkundige en heb veel ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Eerst als begeleider en later als teamleider. De afgelopen jaren ben ik als locatiemanager werkzaam geweest in de kinderopvang en bij Fokus (ADL-assistentie aan mensen met een ernstige lichamelijke beperking). Ik mag graag knutselen en hou net als Richard van gezelligheid. Bij mij is eigenlijk nooit iets gek genoeg, zoland het maar leuk is voor iedereen. Ik neem de dagelijkse begeleiding in de woonvormen voor mijn rekening.